Termeni si conditii

 

 

1. Informatii personale

 

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati zona de date personale din contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. PREVI S.R.L  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. PREVI S.R.L  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. PREVI S.R.L  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. PREVI S.R.L  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

 

S.C. PREVI S.R.L se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la S.C. PREVI S.R.L,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

S.C. PREVI S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): 

 

 a. dreptul de a cere S.C. PREVI S.R.L sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 

b. dreptul de a cere S.C. PREVI S.R.L  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 

c. dreptul de a cere S.C. PREVI S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.salteleprevi.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.salteleprevi.ro  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.salteleprevi.ro   SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Copyright

 

Intregul continut al site-ului www.salteleprevi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. PREVI S.R.L  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. PREVI S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

4. Accesul la site

 

S.C. PREVI S.R.L  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. PREVI S.R.L  fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

5. Descrierea produselor

 

Descrierea produselor se afla in cadrul paginii de detaliu a fiecarui produs in parte.

Atentie, fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pentru fiecare produs in parte aveti o descriere completa cu ceea ce este inclus in pretul produsului.

 

6. Pret

 

Preturile prezentate includ TVA (19%); 

 

 

7. Reclamatii si retururi

 

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului.

Nu veti suporta nici o taxa în plus in afara cheltuielilor postale sau curierat la returnare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.

Va rugam ca toate sesizarile referitoare la produse, colete, facturare, etc. sa le efectuati completand formularul din pagina

https://www.salteleprevi.ro/sesizari_8.htm

 

 

8. Politica de returnare

 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor determinate de transport, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Nicolaie Iorga Nr.25 Tunari, Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Pentru returnarea produselor comercializate de Previ ne puteti contacta telefonic la numarul 021.230.84.11 sau 0735.856.029.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

9. Preturi

 

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.

Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ tva. Preturile nu includ taxele de transport. Taxa de transport se adaugata la finalizarea comenzii peste pretul produsului.

Previ  îÅŸi rezervă dreptul de a anula livrarea unui produs dacă preÅ£ul afiÅŸat a fost unul eronat. In cazul in care preturile la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date sau se lucreaza la site ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

10. Termen de livrare

 

La comanda sau înregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. Termenul general este de 24-48 de ore, exceptie facand saltelele atipice unde termenul de livrare este de maxim 10 zile. Daca vor interveni modificari cu privire la acest termen ve-ti fi informati in mail-ul de confirmare a comenzii. Orice comanda online este valabila numai daca e confirmata telefonic de catre noi Previ srl

 

11. Plata serviciilor 

 

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua cu numerer ramburs la primirea colectului.

Plata se poate realiza prin ramburs la primirea coletului sau cu ordin de plata (daca cumparatorul solicita express acest lucru). Pentru plata cu OP, Cumparatorul va contacta S.C. PREVI S.R.L, va trimite o copie a ordinului de plata pe mail sau fax. Data comenzii de la care se va calcula termenul de livrare va fi calculata din ziua in care banii vor fi vizibili in contul S.C. PREVI S.R.L.

Pentru plata cu OP datele societatii sunt urmatoarele:

S.C. PREVI S.R.L, cu sediul în Jud. Sos Pipera-Tunari, nr 29bis, Voluntari, Ilfov, înregistrată la Registrul ComerÅ£ului sub nr. J23/817/2001, Cod Fiscal RO 10473685, cont RO22BTRL04401202822475XX deschis la Banca TRANSILVANIA, email: office@salteleprevi.ro sau salteleprevi@yahoo.com, tel. 021-2308411

 

12. Litigii

 

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

13. Cookies

 

Website-ul nostru foloseste cookie-uri pentru:?

 

 

 

 

Folosind site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor, insa aveti libertatea sa va schimbati setarile browser-ului daca doriti sa le stergeti sau sa le blocati.

Veti obtine cea mai buna experienta de utilizare si veti beneficia de functionalitatile suplimentare, cum ar fi: sondaje, butoane pentru social media etc.

Ne veti ajuta sa imbunatatim site-ul – este important ca noi sa intelegem cum sunt utilizate site-urile noastre, pentru a le perfectiona:

 

14. Newsletter

 

Newsletter-ul  S.C. PREVI S.R.L ( denumit in continuare newsletter), este un serviciu gratuit furnizat de catre S.C. PREVI S.R.L clientilor si vizitatorilor ( denumiti in continuare utilizatori) site-ului ( denumit in continuare www.salteleprevi.ro), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii:

 

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic ( email) livrat regulat de catre S.C. PREVI S.R.L utilizatorilor abonati care isi dau acordul cu privire la Termenii si Conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la Newsletter in mod gratuit.

 

Abonarea la Newsletter se face prin completarea oricarui formular din site. Odata completat formularul utilizatorul isi da acordul in mod expres si neechivoc cu privire la toate prevederile acestor Termeni si Conditii.

 

Termenul „Utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care completeaza orice formular din site-ul www.salteleprevi.ro indiferent de motivul pentru care o fac.

 

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Termeni si Conditii”  sunt folositi pentru a desemna prezentele conditii de utilizare

 

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre S.C. PREVI S.R.L si sunt accesibili pe site in limba romana. Termenii si conditiile acestui site pot fi schimbati in orice moment de catre S.C. PREVI S.R.L prin actualizarea lor pe www.salteleprevi.ro

 

Pentru a beneficia de continutul informational al Newsletter-ului pus la dispozitie de PREVI S.R.L, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. in functie de specificatiile din formularul aferent.

 

Nu este permisa introducerea de date false sau de date care nu va apartin.

 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare prealabila atat comenzile cat si a abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale.

 

S.C. PREVI S.R.L respecta drepul la intimitate al Utilizatorului iar in cazul in care  utilizatorul nu doreste sa mai primeasca Newsletterele trimise de acesta, este suficient sa se dezaboneze iar Utilizatorul nu va mai primi Newslettere ulterioare.

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferii in conditii optime acest serviciu gratuit.